logo
In het hart van uw doelgroep
Contact 088 – 540 58 85.
sales@zichtopmeda.nl
Welkom bij Zicht op Media

Toerisme & Recreatie

‘De Nederlander onderneemt veel in zijn vrije tijd , buiten de miljoenen toeristen zijn er ook miljoenen Nederlanders die regelmatig genieten van dagjes uit , weekendjes weg en teamuitjes ’. 

Nederland is verrassend veelzijdig en buitengewoon interessant. Leuke dorpjes, authentieke en moderne steden, prachtig natuurschoon en allerlei regio’s die een geheel eigen identiteit hebben. Nederland is buitengewoon veelzijdig, er is heel veel te zien en ook heel veel te doen. Er is geen land in de wereld waar je zoveel keuze hebt je vrije tijd op een geweldige manier in te vullen door veel leuke dingen te ondernemen.

Een groot aantal organisaties profileren zich in de toeristische & recreatieve markt. U kunt uw producten en diensten via een krachtig verhaal/blog communiceren op toeristische portalen. Dit kan op een creatieve, goedkope en toch erg krachtig en tijdloze manier. Hoe ?

In overleg en samenwerking met ons schrijven en plaatsen we uw verhaal op Recreatief.nl en/of passende concepten in het netwerk rondom Recreatief.nl  .  We bereiken ook allerlei doelgroepen bijvoorbeeld de doelgroep die vaak beslist over bedrijfsuitjes en vergaderen in een bedrijf, Directiesecretaresse.nl en/of PA.nl.

In het hart van de doelgroep