logo
In het hart van uw doelgroep
Contact 088 – 540 58 85.
sales@zichtopmeda.nl
Welkom bij Zicht op Media

In het hart van uw doelgroep

Bent u ook op zoek naar nieuwe om in contact te komen en misschien nog wel belangrijker in contact te blijven met uw doelgroep? Verhalen vertellen in tekst en beeld op doelgroepwebsites geeft uw bedrijf autoriteit. Content marketing is dé succesvolle online methode om de voor u zo interessante doelgroep te bereiken. Ook krijgt u via de blogs de kans om de doelgroep mee te nemen in uw verhaal en uw ervaringen!

U kunt misschien het gevoel hebben dat heel veel bedrijven zich tegenwoordig bezighouden met bloggen, maar het is dan ook een absolute must en ook nog eens een bewezen werkende manier. Met een blog krijgt u de kans om uw doelgroep te informeren, te overtuigen en tot actie over te laten gaan.

Bloggen: u kunt niet meer zonder

Bloggen is niet meer weg te denken uit het marketingplan. Het is eigenlijk gewoon noodzakelijk om te bloggen om zo geen contactmoment met uw doelgroep te missen. Sterker nog een groot deel van de websitebezoekers verwacht automatisch een blog aan te treffen op de website die zij bezoeken. Geen blog betekent dan ook geen contactmoment.

Niet alleen de blog zelf is belangrijk, maar ook de verspreiding via de juiste portalen is van groot belang. Weet op welke websites en omgevingen uw doelgroep zich bevindt en zorg dat u juist hier regelmatig zichtbaar bent.

Veel vaste partners van Plusser.nl gingen u al voor.
Hieronder treft u een voorbeeld aan van een blog die wij eerder online hebben geplaatst voor Silk Heaven:

Te warm? Top 3 beddengoed om koel te slapen

 

Dit bericht staat al enkele jaren op Vijftigplus.nl en tot op de dag van vandaag wordt het artikel regelmatig bekeken en gelezen. Hieruit blijkt maar weer dat de artikelen zijn waarde blijven behouden. Ook na een aantal jaar. In totaal is het artikel al 69.318 keer ( 13/10/2023 laatste check ) bekeken.

“Al jaren profiteer ik van de effecten en de bezoekers die via dit bericht en Vijftigplus.nl naar mij toekomen” Mirna Boomaerts

Plusser.nl al 15 jaar online autoriteit

Het Plusser.nl netwerk richt zich al meer dan 15 jaar op vijftigplussers en senioren. Dé plek om uw doelgroep te bereiken en ze te informeren over uw organisatie en diensten. Maandelijks verwelkomen wij meer dan 35.000 bezoekers op onze portalen, hebben we 10.000 nieuwsbrieflezers en meer dan 125.000 vrienden op Facebook. Ook eerdere samenwerkingen met onze vaste blogpartners hebben uitgewezen dat ze hun doelgroep al jaren weten te bereiken via onze portalen.

Staat u nog niet binnen ons netwerk dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden om op korte termijn ook uw blogs te plaatsen en onder de aandacht te brengen van de plussers. Nog niet helemaal thuis in de blogcultuur? Dan helpen wij ook graag in het samenstellen van goed converterende verhalen die rechtstreeks binnenkomen in het hart van de lezer! Door de juiste blogs te plaatsen op sites met de juiste autoriteit zul je al op korte termijn ervaren wat voor een positief effect dit voor u heeft!

Partners van Plusser.nl

Veel van onze partners kiezen er voor om maandelijks meerdere blogs te plaatsen om zo iedere keer opnieuw onder de aandacht te worden gebracht van de doelgroep en op deze manier in contact te blijven. De term die hier op van toepassing is, is brandscaping.

Brandscaping

Dit betekent dat krachten gebundeld worden en dat u de doelgroep via sterke portalen zoals die van Plusser.nl weet te bereiken. Het gaat hier om het samenwerken met de juiste partners. Op deze manier wordt er herkenbaarheid en vertrouwen gecreëerd en dit zal dan ook weer resulteren in een sterker merk en een hogere conversie voor uw organisatie en producten of diensten.

Wilt u deze kans ook niet missen neem dan snel contact met ons op. Wij kijken dan graag hoe wij uw blogs ook mee kunnen nemen binnen het Plusser.nl netwerk!

Het is al mogelijk om vanaf € 250,00 van start te gaan met een goed converterende blog. Mocht u interesse hebben in een uitgebreidere en langdurige samenwerking dan komen wij graag in contact om een voorstel op maat te maken.

U kunt contact opnemen met Suzanne Obbink en dan legt ze graag uit welke mogelijkheden er voor u zijn.
Telefoonnummer 088 5405880 of per e-mail sales@plusser.nl